SUMMERCAMP

Maandag 18 & dinsdag 19 juli 2022

Op de eerste twee dagen van de zomervakantie houden we het JiPkids SUMMERCAMP. Deze keer wordt het een extra bijzondere editie omdat we het terrein van boer Paul mogen huren. Waar we hier normaal gesproken alleen op boerderij-excursie komen zijn we nu de lucky ones die daar lekker twee dagen mogen vertoeven. 


Ons kamp richt zich op natuurlijk spelen en ontdekkend leren. Dit doen we in groepsverband en in vrij spel.

Het kamp staat in het teken van het boerderijleven. We bouwen hutten in strobalen, doen terreinspeurtochten, zijn bezig met waterspellen en de zeepbaan, knutselen erop los en maken onze eigen stressballetjes van Orbees. 

Daarnaast zoeken we takken en stokken zodat we op het erf een mooi vuurtje kunnen maken om de marshmallows boven te kunnen roosteren. 


Tijdens kamp besteden we veel aandacht aan groepsvorming, samenwerken en het sluiten van nieuwe vriendschappen. Daarom is het extra leuk om een tweedaags kamp te boeken.​

Gedurende de dag verzorgen wij alle activiteiten, eten en drinken. Mocht je kind speciale dieetwensen hebben, dan kan je dit aangeven bij 'bijzonderheden'. Dan houden we hier rekening mee.

Datum: 18 en 19 juli 2022

Tijd: 9.30 - 15.30

Leeftijd: (bijna) 5 - 10 jaar

Kosten: €110 voor een tweedaags kamp of €60 per losse dag.

Locatie: Boerderij Westerhoeve, Middenduinerweg 80, Santpoort - Zuid

 
blaaspijpen.jpg
nagellak isabelle.jpg
Robbie hout stapelen.jpg